2010. március 1., hétfő

Játékosok értékelése (szubjektív)

Megyeri 5,5 - rutintalanságából fakadóan veszélyes hibákra képes, ami viszont orvosolható és szépen fejlődik edződik akkor marad az ami miatt felfelé kerekedik az osztályzata, bemutatott azért egy iszonyat nagy bravúrt és minden kritika ellenére nála nem érzem azt amit Lajos óta minden "kapusunknál", hogy megáll az ütő ha a labda a kapu felé száll... Biztos pont de szemtelenül fiatal még...

Csizmadia 5 - nekem csalódás volt :( Kicsit furcsálltam a meccse embere titulust. Örülök neki hogy itt van szurkolok neki hogy minél jobban menjen neki a játék, de ez csak akkor megy ha megkapja a kritikát ő is... Wolf fele ennyi elszórt labda után már fogalmatlan buta tehetségtelen sz@rnak lenne kikiáltva, emellett a gólnál is szerintem nagyot hibázott, bár lehet hogy taktikai utasítás fellépni a szélső hátvédnek, csak most nem támadásnál maradt fent hanem védekezésnél támadta le félpályánál felfutva szerintem feleslegesen a bal szélsőt, ami után természetesen nem ért vissza és a helyéről érkezett is a gólpassz... Remélem javul előrejátékban. Hátul viszont már meccs végére is felfejlődött... Hajrá!!!

Dragóner 5,5 - se nem jó se nem rossz Dragó hozott egy átlagosat, ami szurkolók nélküli meccsen szar talajon, maszkkal, még azt mondom nem is rossz... lehet 6 is :)

Balog 4,5 nem az ő meccse volt, nem tudott alkalmazkodni a talajhoz, meg is tréfálta párszor. Remélem idővel ő is magabiztosabb lesz...

Stockley 5,5 kb Dragó szintje. Csizmadiánál sokkal kevesebbszer kapott labdát, pedig figyeltem bizony felfutott ő is sokszor. Beadásai egy fokkal veszélyesebbnek tűntek amint Csaba lasztijai... Egy nagy kritika hogy roppant lassúnak tűnt főleg fejben!

Rósa 6 nekem tetszett a lendülete, igazából TV-ből sokszor nem tudtam Shaw vagy Rósa az adott játékos :) de a robbanékonyságából rá lehetett ismerni... Jobb mint ősszel, kíváncsi vagyok rá normál körülmények között is... de ez igaz az egész csapatra.

Doherty 6,5 - lecserélése előtt már sokat rontott, de nekem nagyon tetszett a játéka. Valóban a régi Lipcseit idézte. Iszonyat szeme volt a labdáinak. Rengeteg kulcspasszt adott... külsővel, alányesve, mindenféle módon... emellett védekezésben is ott volt azért... javulnia kell neki is de kiindulásnak jó!

Shaw 4 csípem Palit, nagyra becsülöm hogy segíteni akar nekünk és tisztelem amit eddig tett, de egyre inkább úgy tűnik, hogy Ő már kevés lesz ide... félidőben mondtam már Kulcsár Shaw csere, gondolkodás nélkül...

Morrison 6,5 az örök fekete bárány... meccs egyik legjobbja. Én nem láttam azt bebizonyítva ma sem hogy neki ne lenne helye ebben a csapatban... nem csak a gólpassz, de előre játékban is sokszor hasznos volt a szokásos jó szűrőteljesítménye mellett és bár ő nem csinálta végig a felkészülést sokan fikázzák, hogy csak nyaralt míg a többiek végigdolgozták a telet, hát úgy láttam 100X jobb erőben van mint Doherty, úgyhogy kicsit objektívebben kéne megítélni szerencsétlent, mert tényleg sokat köszönhetünk neki. Most is jó volt...

Ferenczi 5,5 szürke volt. Nem volt az a veszély a játékában amit elvárunk tőle, de ehhez ki is kell szolgálni őt... Mezőnyben is sokszor rossz megoldást választott, szerencsére van egy éktársa aki villan helyette ha ő tompább :)

Elding 6,5 vilant, de a meccs folyamán is mezőnyben nagyon odatette magát, lehetetlen helyzetből is majdnem gólt fejelt, Shawnak is ő fejelte le a lasztit a 11-es előtt, szal mindenképpen gratulálok a bemutatkozáshoz!!!

Kulcsár 6,5 sok lehetőséget nem kapott de bizonyította lehet rá számítani, hozta az őszi formáját, nagyon bízom benne hogy sokra viszi. Ő is a csapat legjobbjai között volt. Agilis, robbanékony, szal Shaw helyett a legjobb csere volt.

Lipcsei 4,5 Jelenlétével erőt adott a csapatnak biztos, de nem emlékszem egy olyan kulcspasszra sem mint ami Dohertől volt vagy 5-6. Emellett (persze nem lehet csak az ő nyakába varrni, de) a Halinak azután volt 3-4 iszonyat nagy helyzete, miután Peti beállt... Ez feltűnő volt számomra, hogy könnyedén a kapunk elé kerültek többször is beállása után...

Összességében az egész csapat elég döcögő szekér benyomását keltette, de az is igaz, hogy az első 10 percben amikor még nem volt "felszántva" a pálya, a Halinak köze nem volt a játékhoz és formásabbnál formásabb támadásokat vezettünk... utána ahogy telt az idő jöttek a bosszantó hibák amit most még a pálya talajának számlájára írok... Bízom benne igazam lesz viszont fontos megjegyezni, hogy újra megtanult nyerni a csapat! Ez is hiányzott ősszel. Mondjuk Pápán már kaptunk ízelítőt belőle, hogy azért képes a gárda erre... ez egy kellemes pofon a gárdának, mert a 3 pont is megvan, viszont sokan magukba kell hogy nézzenek!!!

a csapat értékelése nálam amúgy kb 3-as...

Nincsenek megjegyzések: