2010. március 16., kedd

Döbbenet

Érdekes hozzászólás jutott el hozzánk:

"MAGYAR BALÁZS: a szervezett csoportoknál most NEM TÉMA a kártya. már régen megoldottuk volna a kérdést. ennél nehezebb helyzetekben is sikerült már kompromisszumot, megoldást találnunk. most is megtettük volna. több, mint sajnálatos, hogy pont ebben a nehéz helyzetben lett fenyegetéssel, erőszakkal szétverve az egység, a csoportok, a Tábor. ezzel foglalkozik mindenki nálunk és nem holmi kártyákkal. ez - minden ellenkező híreszteléssel, gondolattal, pletykával szemben - nem is beszédtéma. ahogy nem szerepel a történetben politika, security probléma, vezetésbeli inkompetencia sem. az utolsó kivételével minden puszta kitaláció, hazugság.
borzalmas, hogy van olyan aki ehhez a nevét, támogatását, hallgatólagos beleegyezését adta/adja. de most már ők is kezdik látni, ez az őrület sokáig nem tartható és nem vezethet sehova. legfeljebb tragédiáig. akkor pedig már késő lesz belátni bárkinek is a hibáját.

és még egyszer, mert ahogy olvasom sokan még most sem értik. egyetlen oka van a mostani helyzetnek: az pedig napi szinten jelen lévő - jelen pillanatokban is egyre erősödő - életveszélyes fenyegetés, fenyegetettség, mely egyes emberekre, családjukra és teljes csoportokra vonatkozik. minden egyéb csak ócska ürügy.
és még egy.
azzal van tele minden fórum, hogy miért mennek be az emberek meccsre, miért nem "szolidárisak".
marhaság.

kivel legyen szolidáris itt bárki is? aki szétverte a csoportokat? vagy azokkal akik az aluljáróban, meccsen Fradistákra támadnak? milyen elvek mentén álljon itt valaki e mellé? erőszakkal megtiltani, hogy Fradista Fradi meccsre menjen?!? mi folyik itt? őrület...

amikor a csoportok kitiltattak, akkor nem nyúltak ilyen módszerekhez. az eredmény? több száz ember otthon-idegenben a stadionok előtt, üres lelátók, médianyilvánosság, végül a vezetés részéről írásba foglalt elnézés kérés és visszatérés.
most? melyik a jobb?
ha valaki valóban szolidáris akar lenni itt, akkor az ítélje el egyértelműen, kibúvók keresése nélkül a Fradisták elleni erőszakot, a való életben és fórumokon egyaránt. ez a legtöbb, amit most Fradista tehet.

Erkölcs-Egyetértés"

Magyar Balázs nem járult hozzá a közléséhez, de fontos, informatív jellege miatt érdemes elolvasni. Kommentárt nem fűzök hozzá.

Nincsenek megjegyzések: