2010. január 12., kedd

Az első fecskék…

Véghajrába ért a türelmetlen várakozásunk… Lassan kiderül, kik lesznek az első fecskék, akik meghozzák (?) a nyarat nekünk. Egyelőre három név ismert: Csizmadia Csaba mint védő igazolás most még csak lehetőség, Anthony Elding, mint egy újabb alsóbb ligás de most 27 éves csatár és Sam Stockley, aki súlyos szemsérülés után hagyta abba a focit és állítólag nálunk reaktiválódik. Továbbá egy hazai támadó középpályás nevét még titok övezi és említést tettek még egy csatárról.

Személyes véleményem az, hogy most már nem érdekel senki eddigi elért eredménye, róla készült videó, semmi, csak az hogy a jelenlegi szinten hasznára tud-e lenni a csapatnak!!! Ez leghamarabb tétmérkőzésen derül ki…

Igazolásokhoz tartozik még, hogy James Ashmore távozott :( Őt nagyon sajnálom. Igen gyenge őszt produkált ő is, de sok volt benne, ha nem annyira hátravont szerepben kellett volna játszania, ha nyugodtabb a légkör, stb... ha-ha-ha... Szerintem volt anyag a srácban, amit sose hoz ki már magából, legalább is nem nálunk. Sok sikert neki a továbbiakban!!!

Ezen kívül volt örömteli hír is az utóbbi napokban, mégpedig az, hogy megalakult majd két év után egy kommunikációért felelős stáb... persze jobb később mint soha, de ezt a lépést már tényleg nagyon rég meg kellett volna már tenni! Ezzel a totojázással is súlyos károk érték a klubot szerintem.

Visszatérve hamarosan kiderül kik lesznek az első fecskék, de hogy ez a gyakorlatban mit jelent, csak a Hali elleni tavaszi nyitófordulóban tudhatjuk meg leghamarabb...

Nincsenek megjegyzések: